Окупанти тримають під щільним вогнем Вугледар та Авдіївку і б’ють по Дружківці ракетами С-300

Російські загарбники упродовж доби вели вогонь по низці міст і сел Донецької області із артилерії та РСЗВ "Град", а також використовували балістичні ракети С-300. Про це 27 червня повідомляє поліція Донеччини.

Від ворожих обстрілів страждали Авдіївка, Дружківка, Красногорівка, Вігледар, Макарівка, Новий Комар. Пошкоджено 13 житлових будинків, водогін, гараж, автомобіль, дорожнє покриття.

Зокрема, з артилерії росія вдарила по селу Новий Комар, поцілила в приватний будинок – оселю знищено вщент вибухом і пожежею.

У Красногорівці під обстрілами опинилися чотири вулиці, зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки. На ранок місто зазнала двох ракетних ударів.

Дружківку російські війська атакували трьома ракетами С-300. Пошкоджено шість багатоквартирних і шість приватних будинків, гараж з автомобілем, водогін і дорожнє покриття.

За даними голови ОВА Павла Кириленко, агресор також здійснив масований обстріл Вугледара, атакував Пречистівку з «Градів» та артилерії.

На території Часовоярській громаді снарядами пошкоджено три приватні будинки, шість багатоповерхівок та підприємство.

У Соледарській громаді зазнали руйнувань три будинки у Никифорівці, під вогнем були Роздолівка і Васюківка.

Під обстрілами знаходилася і Лиманська громада, де у Торському пошкоджено чотири будинки, у Ямполі та Ямполівці – по одному, у Тернах зруйновано три будинки та пошкоджено чотири.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті