Окупанти скасували єдиний поїзд із "ДНР" до росії "з технічних причин"

Окупанти скасували єдиний потяг, який їздив з окупованої території Донеччини до росії. Про це 31 березня повідомили так звані ЗМІ на окупованій території.

"Поїзд № 619/620 сполученням Ясинувата - Успенська через технічні причини не курсуватиме на добу 2 та 3 квітня", - з такою заявою виступили у прес-службі так званого "мнтранспорту ДНР".

Загалом зазначається, що буде непридатною до використання ділянка залізниці на ділянці Іловайськ-Харцизьк. Тому на початку квітня буде обмежено рух приміських поїздів № 6001 "Ясинувата-Іловайськ", № 6004 "Іловайськ-Ясинувата", № 6075 "Ясинувата-Іловайськ" та № 6076 "Іловайськ-Ясинувата".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на пунктах пропуску між "ДНР" і РФ через снігопад утворилися багатокілометрові затори.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті