Окупанти розстріляли Торецьк з "Градів", постраждала дитина

Російські війська завдали ударів із "Градів" по місту Торецьк Донецької області - унаслідок обстрілу постраждали шестеро людей, серед яких дитина. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram .

Росіяни накрили фактично все місто "Градами" - пошкоджені житлові будинки та інші цивільні об'єкти, зокрема, лікарня", - повідомив він.

Серед поранених - 11-річна дитина. Усім постраждалим надали медичну допомогу. Їхній стан оцінюється як задовільний.

За даними Донецької обласної прокуратури, внаслідок обстрілу Торецька постраждали шестеро місцевих мешканців - дві жінки, троє чоловіків та 11-річний хлопчик.

"Зокрема це - осколкові поранення, контузії, черепно-мозкові та мінно-вибухові травми. Усім постраждалим надається медична допомога", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що уламки снарядів пошкодили приватні та багатоповерхові будинки, приміщення дитячого та торговельного закладів, господарські та інші споруди.

Як повідомлялося, ворог завдав 3 ракетні й 56 авіаційних ударів, здійснив понад 40 обстрілів з РСЗВ по Україні за добу 19 травня. 

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті