Окупанти під час нічної атаки поранили п’ятьох людей та пошкодили художній музей в Одесі

П'ятеро людей дістали осколкові поранення внаслідок атаки російських агресорів на Одесу в ніч на 6 листопада. Про це повідомив у Телеграмі  голова обласнї військової адміністрації Олег Кіпер.

"Пʼятеро людей отримали поранення внаслідок нічної атаки російських окупантів по Одесі. У постраждалих зафіксовані осколкові поранення", - написав він.

За словами Кіпера, усі потерпілі госпіталізовані, медики надають їм необхідну допомогу.

Окрім того, через російську нічну атаку пошкоджена будівля Одеського національного художнього музею.

"Сьогодні Одеському національному художньому музею виповнюється 124 роки. Саме в ніч на 6 листопада російські нікчеми "привітали" нашу архітектурну пам’ятку ракетою, що влучила поруч. У будівлі пошкоджені стіни, вибиті деякі шибки та скло», - зазначив Кіпер.

Голова ОВА додав, що наразі обстежуються та фіксуються пошкодження чергового обʼєкта в зоні всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Як повідомлялося, в Одесі пролунали вибухи під час тривоги.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті