Окупанти перевели залізницю Донеччини на 4-денний режим роботи - працівників відправляють на війну

На окупованій частині Донеччини через брак кадрів, яких примусово мобілізують на фронт, може зупинитися робота залізниці. Про це повідомляє Центр Нацспротиву 13 березня.

Зазначається, що місцева залізниця вже перейшла на чотириденний режим  роботи.

"В Донецькій області окупанти через відсутність грошей та кадрів перевели захоплену місцеву залізницю перевели на чотириденний режим роботи", - йдеться у повідомленні.

Також працівники не отримують зарплату вже два місяці.

"Окупанти пояснюють це бюрократичними перепонами, але криза загострюється. Також місцева залізниця має великий дефіцит робочої сили через мобілізацію", - пояснили у центрі Нацспротиву.

Зазначається, що мобілізаційні броні мають лише машиністи, весь інший персонал був мобілізований й таким чином зупинилась робота депо й планові ремонти техніки та колії. При цьому мобілізація в регіоні триває.

"Зауважимо, весною окупанти почнуть підготовку до нової хвилі мобілізації на тимчасово окупованих районах Луганської та Донецької областей. Так, окупаційні військкомати закликали навчальні заклади подати списки всіх юнаків 2006 року народження. Саме вони мають стати ядром майбутньої хвилі, адже наразі в регіоні вже майже немає вільних осіб, які підлягають мобілізації", - додається в інформації.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті