Окупанти обстріляли чотири громади на Сумщині з мінометів та АГС

В суботу, 18 березня, росіяни атакували чотири громади в Сумській області. Про це повідомляє у Телеграм Сумська ОВА.

"Протягом дня росіяни здійснили обстріли територій Шалигинської, Есманської, Краснопільської та Білопільської громад. Шалигинська громада: ближче до обіду був мінометний обстріл громади - 7 "прильотів"; Білопільська громада: ворог здійснив обстріл з АГС (88 пострілів) та мінометів - 3 міни; Есманська громада: росіяни били з мінометів - 7 "прильотів"; Краснопільська громада: зафіксовано мінометний обстріл громади - 3 "прильоти". Без втрат і руйнувань серед мирного населення", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялось. ворог завдав 5 ракетних та 12 авіаційних ударів по Україні за добу 18 березня. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті