Окупанти намагаються втекти із Запорізької області під виглядом цивільних - Федоров

Російські військові намагаються втекти із Запорізької області під виглядом цивільних. Про це 8 травня в ефірі національного телемарафону заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Російські військові масово почали переодягатися в цивільний одяг для того, щоб намагатися втекти з тимчасово окупованої Запорізької області", - сказав міський голова.

Переодягання пояснюється тим, що цивільним жителям регіону дозволили евакуацію. У зв'язку з цим окупанти посилили фільтраційні заходи. Зокрема, у Мелітополі перевіряють автомобілі цивільних.

Федоров також зазначив, що в деяких прифронтових населених пунктах "зрадників" у разі потреби готові "евакуювати" прямо на фронт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни масово грабують магазини з оргтехнікою і викрадають легкові автомобілі в Запорізькій області.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті