Окупанти "ДНР" хочуть запустити забої на шахтах у трьох районах

У квазіутворенні "ДНР" повідомили про плани підготувати нові забої на шахтах "держвласності" в Торезі (нова назва - Чистякове), Сніжному та Кіровському (Хрестівці). Про це 21 березня пишуть окупаційні ЗМІ.

"Вісім нових очисних забоїв введуть в експлуатацію на вуглевидобувних підприємствах ДНР у поточному році", - цитують заяву так званого "міністерства вугілля та енергетики ДНР".

Зазначається, що "відповідно до розробленої програми розвитку гірничих робіт у 2023 році" видобуток має становити близько 3,3 млн тонн вугілля.

Окупанти також нагадали, що цього року на шахті "Комсомолець Донбасу" ввели в експлуатацію дев'яту західну лаву пласта ℓ3 блоку 4.

Як повідомлялося, три найбільші шахти на окупованій частині Донецької області перестали вести видобуток вугілля. Цей факт визнали в так званому "міністерстві вугілля та енергетики ДНР". Йдеться про шахти імені Челюскінців, ім. А. А. Скочинського та ім. А. А. Скочинського. О. О. Скочинського та О. Ф. Засядька.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті