Окупанти демонтують та вивозять сучасне обладнання з Рубіжанського картонно-тарного комбінату на Луганщині

Рашисти демонтують та вивозять сучасне обладнання з Рубіжанського картонно-тарного комбінату у Луганській області. Про це повідомив "Rubizhne_1896" 26 січня.

На Рубіжанський картонно-тарний комбінат (РКТК) окупанти позаганяли велику техніку – автокран, навантажувачі, вантажні фури. Звичайно, для демонтажу та вивезення обладнання, а саме – трьох машин з виробництва паперу: установки БДМ-1, БДМ-2, БДМ-3", – сказано у повідомленні.

Уточнюється, що це досить сучасне, затребуване обладнання, яке не займає великих виробничих площ, процес його встановлення та введення в експлуатацію не потребує енерговитрат та ресурсів.

Наголошується, що установки з РКТК, швидше за все, дістануться російському виробнику картону та пакувальних матеріалів "Пекеджинг Кубань" (м. Тимашевськ, Краснодарський край), тому що його власником є ​​гендиректор РКТК Геннадій Мінін.

"Знову виходить замкнене коло з окупаційної влади, українських олігархів з "російським слідом" та щасливого російського споживача, – сказано у повідомленні. – Тільки України, працівників РКТК та рубіжан у цій схемі немає".

Зазначається, що РКТК був найпотужнішим підприємством галузі в Україні.

Раніше повідомлялося, що рашисти за день втратили десятки солдатів загиблими та пораненими у Кремінній та Рубіжному внаслідок прицільних влучень ЗСУ.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті