Окупанти атакували припортову інфраструктуру поблизу Ізмаїла, поранено жінку

Уночі 12 жовтня російські окупанти вкотре атакували Одеську область, в Ізмаїльському районі є влучання в припортову інфраструктуру, унаслідок чого виникла пожежа, поранено жінку,. Про це повідомив у Телеграм голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Наші сили ППО збили 10 "шахедів" над Одеською областю, однак, на жаль, є і влучання. В Ізмаїльському районі зафіксовано пошкодження припортової інфраструктури та житлових будинків. На місці виникли пожежі, вони вже ліквідовані", - написав він.

"Постраждала одна людина. Жінка 1935 р.н. отримала термічні опіки. Наразі вона перебуває в лікарні та отримує всю необхідну медичну допомогу", - додав Кіпер. 

Як повідомлялося, ця осінь та зима можуть стати рекордними за кількістю дронів-камікадзе, які росія застосує проти України.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті