Окупанти атакували 7 населених пунктів Донеччини: пошкоджено 24 цивільних об’єкти, поранено трьох людей, у тому числі дитина

Окупанти атакували за минулу добу 7 населених пунктів Донеччини: пошкоджено 24 цивільних об’єкти, поранено трьох людей, серед них - дитина. Про це у Телеграм вранці 1 квітня повідомляє поліція регіону.

"Поліцейські зафіксували 1 666 влучань за добу. Під вогнем перебували міста Костянтинівка, Красногорівка, селища Велика Новосілка, Желанне, села Михайлівка, Новоселидівка, Стінки. Пошкоджено 24 цивільних об’єкти – 14 житлових будинків, магазини, господарські споруди, гаражі, трансформатор. Новоселидівку  окупанти обстріляли з артилерії – поранили трьох людей, серед них дитина 2007 року народження. Пошкоджено 2 приватних будинки", - йдеться у повідомленні.

"Внаслідок артобстрілу поранено цивільну особу в Красногорівці. По Михайлівці росія завдала авіаудару двома  універсальними міжвидовими плануючими боєприпасами «УМПБ -Д30СМ». Руйнувань зазнали 5 приватних осель, гаражі, господарчі споруди, трансформатор. Інформації про постраждалих наразі не надходило. З РСЗВ «Град» росіяни накрили Велику Новосілку – пошкодили три будинки, магазини. Крім того, у ніч на 1 квітня армія рф вдарила по Дружківці ракетою – тип озброєння встановлюється. Пошкоджено заклад культури, адмінбудівлю, заклад освіти та автомобілі", - констатували в поліції.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті