Окупанти 42 рази обстріляли територію Херсонщини. Троє людей загинуло

За інформацією Херсонської ОВА, за минулу добу, 29 січня, російські окупанти 42 рази обстріляли територію області.

"Мирні населені пункти області ворог атакував з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків та БМП. Херсон армія рф обстріляла 13 разів – гатили по житлових кварталах міста. Ворожі снаряди поцілили в порт, Херсонську обласну клінічну лікарню, школу, автостанцію, поштове відділення, банк та житлові будинки", - йдеться у повідомленні. 

В результаті обстрілів загинули 3 людини, 8 цивільних осіб дістали поранення різного ступеня тяжкості, - констатували в ОВА.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті