Біля Києва було зафіксовано понад 40 російських ракет – Київська МВА

У небі біля Києва зафіксовано понад 40 ракет, більшість із яких вдалося збити. Проте сьогоднішня ракетна атака РФ була "однією з наймасованіших" за період повномасштабної війни. Про це повідомив речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов в ефірі телемарафону, - пишуть "Українські новини".

Так, він повідомив, що лише довкола Києва було зафіксовано понад 40 ракет. Із них 37 – було збито.

"Біля Києва було зафіксовано понад 40 ракет, 37 – збито. Це одна з наймасованіших ракетних атак за період повномасштабної війни", – повідомив він.

Комунальники й експерти почали роботу зі з'ясування наслідків ракетної атаки після оголошення відбою повітряної тривоги.

Тим часом весь електротранспорт у столиці включно з метрополітеном зупинений. Запускаються автобуси, які заміщують маршрути транспорту, що не працює.

Крім того, наразі в Києві є проблеми з водопостачанням. Запастися питною та технічною водою можна в бюветах. Також роботу продовжують Пункти незламності.

"Невідомо, чим сьогодні закінчиться день. Ми не виключаємо, що може бути кілька хвиль ракетних атак", – додав речник КМВА.

Як повідомлялося, Росія 16 грудня здійснила масовану атаку понад 60 ракетами Х-555 і Х-101, "Калібр", Х-22 та Х-59.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті