"Близько 100 прильотів за ніч". Росіяни обстріляли Сумщину (ФОТО)

Російські війська за ніч близько 100 разів обстріляли Сумську область з РСЗВ, САУ та мінометів. Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький у Telegram.

"За ніч по території області було близько 100 прильотів з РСЗВ, САУ та мінометів. Під ворожим вогнем опинилися громади Шосткинського району: Шалигінська, Есманська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська. А також Миколаївська сільська та Краснопільська громади Сумського району", - написав він.

Прильоти були із "Градів", САУ та мінометів.

"У селі с. Нововасилівка, Зноб-Новгородської громади посічені уламками стіни будинків, пошкоджені приміщення школи та сільради. У Дружбинській громаді, в самі Дружбі, пошкоджені приватні будинки: вибиті вікна, зруйновані паркани", - відзначив він.

За його словами, обійшлося без жертв.

Як повідомлялося раніше, російські окупаційні війська завдали удару по Очакову Миколаївської області, в наслідок чого зруйновані елеватор та десятки будинків.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті