Окупованим містам Луганщини загрожують інфекції через антисанітарію - Гайдай

Окупованим містам Луганщини загрожують інфекції через антисанітарію. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

"Окупованим містам Луганщини загрожують інфекції через антисанітарію. На луганській лінії фронту все стабільно, проривів немає, спроби ворожих наступів відбито", - написав він.

За його словами, найбільша проблема на окупованих територіях - це вода, точніше її відсутність. 

"Людей рятують тільки свердловини, але вода з них є небезпечною, орки не розбирають завали, не вивозять сміття, не прибирають тіла загиблих, а отже є загроза інфекцій. До того ж, вже є випадки отруєнь після вживання води зі свердловин", - повідомив Сергій Гайдай.

За його інформацією, в окупований Сєвєродонецьк прибули рашистські лікарі, вони знаходяться в лікарні виключно в захисних костюмах.

Як повідомлялось раніше, в окупованих містах Луганщини досі не працює жоден банкомат.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті