Окупанти захопили верф Новинського в Херсоні

ТОВ "Смарт-Мерітайм Груп, бенефіціаром якого є екснардеп Вадим Новинський, втратило контроль над Херсонською верф’ю. Про це повідомляється на сайті холдингу 30 липня.

"ТОВ "СМАРТ-МЕРІТАЙМ ГРУП» (СМГ) 29 липня втратило контроль над Херсонською верф’ю", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що на теперішній час військові РФ не допускають адміністрацію та працівників на територію.

Підкреслюється, що генеральний директор СМГ звернувся з заявою про захоплення підприємства до всіх правоохоронних органів та СБУ.

"З першого дня окупації міста роботу Херсонської верфі було повністю зупинено, – повідомляє пресслужба холдингу. – Для збереження кадрового потенціалу всім робітникам виплачується фінансова допомога".

Уточнюється, що в останній період на території підприємства знаходились тільки працівники структурних підрозділів, які забезпечували фізичну охорону підприємства та роботу екстрених служб.

"Після захоплення верфі на території підприємства не залишилось жодного співробітника", – підкреслюється в повідомленні.

Також повідомляється, що керівництво ТОВ "СМАРТ-МЕРІТАЙМ ГРУП" повідомило відповідні органи, що в акваторії верфі зараз знаходиться турецьке судно з екіпажем, доля якого на теперішній час невідома.

Раніше повідомлялось, що ВР достроково припинила повноваження народного депутата Новинського

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті