Окупанти запровадили "спецдозволи", щоб ускладнити виїзд з Херсонської області

Російські окупанти додатково ускладнили виїзд з окупованих територій Херсонської області, запровадивши так звані "спецдозволи". Про це 2 жовтня у Telegram повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

"Окупанти максимально ускладнили виїзд із Херсона. Так за вчорашній день змогли виїхати лише 11 осіб. А зараз існує правило отримання спеціального дозволу для виїзду", - написав Соболевський.

Для того, щоб цей "спецдозвіл" отримати, потрібно не лише надати свої особисті дані окупантам. Також вони "просять максимально доступно пояснити причину виїзду з області".

"Руський мир перетворює все на своєму шляху на місця, де не просто важко жити, а й дихати. Чекаємо на звільнення Херсонської області від цієї нечисті. ЗСУ знають як це зробити", - додав Соболевський.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що окупанти посилили "фільтрацію" - особлива увага приділяється перевірці мобільних телефонів.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті