Окупанти вкрали з коньячного заводу «Таврія» на Херсонщині обладнання і спирт

Із коньячного заводу «Таврія», що розташований у захопленій Новій Каховці на Херсонщині, російські загарбники вночі вивозили обладнання. Про це розповів міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко, коментуючи інформацію з соцмереж щодо розграбування підприємства російськими загарбниками,- пише Укрінформ. 

«Заїхало на завод дуже багато транспорту. Як мені повідомили, майже всю ніч транспорт з території підприємства виїздив і вивозив накриті брезентом вантажі», - зазначив міський голова.

Він припускає, що викрасти російські загарбники могли з підприємства автоматичні лінії розливу та найбільшу цінність - спирти для унікального колекційного коньяку.

Як повідомляють телеграм-канали, є інформація, що російські загарбники розбирають і вивозять завод «Таврія» у Новій Каховці, все устаткування та продукцію відправляють вантажівками.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті