Окупанти обмежили рух Антонівським мостом на Херсонщині

Російські окупанти обмежили проїзд Антонівським мостом - він можливий тільки для легкового та пасажирського транспорту, вантажівки та військова техніка можуть перетнути Дніпро на 80 кілометрів по греблі Каховської ГЕС. Про це заявив "голова" окупаційної "адміністрації Херсонської області" Володимир Сальдо 20 липня, повідомляють російські ЗМІ.

"Для того, щоб ремонтно-відновлювальні роботи були завершені якнайшвидше, рух мостом буде дозволено тільки легковому та пасажирському транспорту", - сказав Сальдо у своєму відеозверненні.

За його словами, вантажний транспорт зможе переправлятися через Дніпро греблею Каховської ГЕС, яка знаходиться приблизно за 80 км від Херсона.

Водночас "заступник" Сальдо по так званої "військово-цивільної адміністрації області" Кирило Стремоусов прокоментував ситуацію менш оптимістично:

"Міст фактично зруйнований. Якщо удари продовжаться, він може впасти", - заявив Стремоусов.

Як раніше повідомлялося, ЗСУ обстріляли Антонівський міст в окупованому Херсоні 19 липня, знищивши ворожу ППО та зміцнення рашистів.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті