Окупанти обстріляли Зеленодольску громаду та місто Нікополь у Дніпропетровській області

Російські окупанти в ніч на 6 серпня здійснили обстріл кількох населених пунктів Дніпропетровської області. Про це написав голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул у своєму телеграм-каналі.

"У Криворізькому районі орки обстріляли Зеленодольську громаду. У селі Мар'янське перебито лінію електропередачі. Село частково без світла. Попередньо без втрат. 

У Нікополі ворог вдарив по мирних житлових кварталах 20 реактивними снарядами з "Градів". Один цивільний чоловік 1964р.н з осколковими пораненнями ніг госпіталізований. Ще двоє городян зазнали легких осколкових поранень. Пошкоджено 11 п'ятиповерхівок, до 40 приватних будинків, дитячий садок та Будинок дитячої творчості. Також виведено з ладу газовід, водовід та електромережу. Декілька тисяч людей без світла. Йдуть відновлювальні роботи", - розповів Вілкул.

Як повідомлялося раніше, російський пропагандист пообіцяв зруйнувати рідне місто президента України Володимира Зеленського потужніше, ніж українські міста на Донбасі. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті