Окупанти обстріляли околиці Кривого Рогу ракетами С-300 (ФОТО)

Російські окупанти завдали двох ракетних ударів по околицях Кривого Рогу у понеділок, 5 вересня. Про це у Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

"Ввечері, приблизно о 19 годині, ворог завдав два ракетні удари по Криворізькому району. Наслідки з'ясовуються", - написав чиновник.

Своєю чергою місцеві ЗМІ та Telegram-канали заявляють, що окупанти обстріляли околиці міста із ЗРК С-300. Саму атаку здійснили із тимчасово окупованої території Херсонської області.

Окремо зазначається, що у будинках, що знаходяться поряд з епіцентром вибуху, вибило шибки від вибухової хвилі.

Нагадаємо, що на Донеччині внаслідок рашистських обстрілів пошкоджено понад 20 житлових будинків за добу, є загиблі.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті