Окупанти вночі вдарили ракетами по Запорізькій області

Російські війська в ніч проти 4 серпня завдали ракетних ударів по території Запорізької області. Про це у Телеграм повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

"Сьогодні вночі ворог завдав ряд ракетних ударів по Запорізькій області. Одна ракета поцілила поблизу автомобільної траси в району села Вільноандріївка. Постраждалих немає. Ракетного обстрілу зазнав об’єкт інфраструктури в Заводському районі обласного центру – зафіксовано два прильоти. Є один постраждалий, який отримав поранення від осколків скла. Зараз перебуває в задовільному стані", - написав Старух. .

За його словами, близько четвертої ночі окупант завдав удару по складах агрофірми в Тернуватській громаді. Постраждалих немає.

Також голова Запорізької ОВА повідомив, що о 02:10 4 липня було обстріляно село Новоіванівка Камишівської громади.

"Постраждалих немає. Руйнуванням зазнали житлові будинки. Зруйновано зерносховище", - зазначив Старух.

Як раніше повідомлялося, у Василівському районі Запорізької області рашисти погрожують, що якщо дітей не будуть віддавати в їхні російські школи, то прийдуть за дітьми та заберуть до інтернату.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті