Окупанти вночі обстріляли Бахмут, Покровськ, Слов'янськ та Красногорівку, є загиблі (ФОТО)

Російські окупанти вночі обстріляли Бахмут, Покровськ, Слов'янськ та Красногорівку, є загиблі. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

"Ніч минула неспокійно у Бахмуті, Покровську, Слов'янську та Красногорівці. Бахмут після вчорашніх обстрілів з Ураганів цієї ночі зазнав іще й авіаудару. Всього за минулу добу в місті загинуло 4 людини, поранено 5. Пошкоджено дитсадок, 7 багатоповерхівок та 27 приватних будинків", - повідомив він.

За його словами, вночі росіяни обстріляли Покровськ — снаряди влучили в район залізничного вокзалу. Обійшлося без загиблих, але поранення дістали 5 людей. Пошкоджено житловий будинок і нежитлове приміщення, а також будівлю вокзалу.

Крім того, протягом ночі тривали інтенсивні обстріли Мар'їнки та Красногорівки. 

"У Красногорівці пошкоджень різної міри зазнали 5 житлових будинків — наразі без постраждалих", - написав Кириленко.

Під обстріл потрапив також і Слов'янськ — є постраждалі. 

"Точну інформацію ще встановлюємо", - підкреслив він.

Як повідомлялось раніше, евакуаційний потяг з Покровська скасовано через пошкодження колії в результаті обстрілів.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті