Окупанти несуть велику кількість втрат через те, що не можуть врятувати поранених - Гайдай

Російські окупанти мають великі проблеми із медициною на тимчасово окупованій території, через що несуть втрати особового складу. Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону FreeДом.

"У них проблема із медициною, тому медиків забирають у польові військові госпіталі. Величезну кількість втрат окупанти несуть після обстрілів саме через те, що вони просто не можуть врятувати поранених. Вони везуть Бог знає куди, аж до Луганська. Ясна річ, що багато кого не довозять", - розповів Сергій Гайдай.

Він також повідомив, що нещодавно відкритий медичний центр у Луганську обладнано вкраденою технікою із нещодавно окупованих лікарень Луганської області.

"До речі, у нещодавно відкритому медичному містечку у Луганську все обладнання, яке там знаходиться, вкрадено з наших приймальних відділень", - розповів Сергій Гайдай.

Як повідомлялося раніше, окупанти на Луганщині мобілізують навіть лікарів

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті