Окупанти хочуть депортувати жінок і дітей із Куп'янська через наступ ЗСУ

Російські окупанти на тлі настання ЗСУ оголосили про "евакуацію" жінок та дітей з окупованого Куп'янська Харківської області. Про це 8 вересня повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

"На сьогодні у Куп'янську складається така ситуація, що ми змушені забезпечити евакуацію населення, принаймні дітей, жінок через те, що місто постійно перебуває під терором", - заявив так званий "голова адміністрації міста" Віталій Ганчев.

При цьому, як повідомив в ефірі єдиного національного телемарафону  депутат Куп'янської міськради Вадим Крохмаль, мешканці Куп'янська ще мають можливість виїзду з міста.

"Ще у понеділок через дамбу у Печенігах був виїзд. На сьогодні, як мені відомо, з Куп'янська випускають, але нікого не запускають. Сьогодні ще є можливість виїхати, хоча з кожним днем ​​ця ситуація погіршується", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські війська змогли просунутися на Харківщині на 20 кілометрів за рахунок тактичного сюрпризу.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті