Окупанти "ДНР" обіцяють давати людям трохи питної води без пред'явлення паспорта

Окупаційна влада "ДНР" обіцяє спростити процедуру отримання безкоштовної бутильованої води населенням. Про це повідомив один із самозваних чиновників "МНС" Вадим Капустін.

В даний час безкоштовну бутильовану воду (5 літрів на добу) можна отримати лише за місцем прописки та при пред'явленні паспорта. На дітей слід надавати свідоцтво про народження. Через таку процедуру на місцях видачі води постійно накопичується велика кількість людей.

"Зараз ми розглядаємо питання спрощення видачі питної бутильованої води. І намагатимемося спростити", - пообіцяв Капустін.

Як повідомлялося раніше, на окупованій частині Донецької області зберігається жорсткий дефіцит води. Технічну воду до будинків мирних жителів подають раз на кілька діб, у деякі райони вона не надходить зовсім. Питну воду треба купувати у спеціальних пунктах. За нею вишиковується величезна черга.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті