Охорона Путіна почала готуватися до можливого держперевороту – The Insider

Федеральна служба охорони почала поступово готуватися до можливого державного перевороту. Про це 19 листопада повідомляє The Insider.

"ФСО готують особовий склад до "масованої ідеологічної атаки", за якої противник використовує ЗМІ, соцмережі, релігійні організації, гіпноз (!), псі-генератори (?!) і навіть якісь "предмети повсякденного побуту в підготовленій упаковці", - повідомляють журналісти з посиланням на документи ФСО, які опинилися у них у розпорядженні.

За заходи у відповідь проти потенційного перевороту відповідає заступник директора ФСО Олександр Комов. Зазначається, що російські генерали планують "контрнавіювання", проведення щотижневих політзанять, колективний похід до храму та виявлення офіцерів ФСО з нестійкою психікою та неадекватною реакцією.

Журналісти зазначають, що головними загрозами у ФСО вважають телебачення, радіо, друковані ЗМІ, соцмережі, книги, брошури, листівки та плакати. Також російські силовики вважають, що для держперевороту проти Кремля буде використано громадські рухи, неурядові та релігійні організації. Особливий акцент робиться на деяких осіб, "підготовлених для психологічного зараження особового складу і які мають гіпнотичні здібності". Щоправда, що це за особи та яким чином вони можуть загіпнотизувати та психологічно заразити кремлівську охорону, у ФСО не уточнюють.

Нагадаємо, раніше Washington Post повідомляє, що російські еліти заговорили про зміну влади.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті