Знеструмлених жителів столиці перевели на тимчасову схему електропостачання - ДТЕК

У Києві відновили електропостачання для споживачів, які залишилися без світла через ранкові обстріли енергетичних об'єктів. Їх перевели на тимчасову систему живлення, повідомили у ДПЕК 31 жовтня.

"Ми відновили електропостачання для споживачів та об'єктів водоканалу, які залишилися без світла через терористичну атаку росії на об'єкти критичної інфраструктури міста вранці 31 жовтня. Станом на 18:00, наші фахівці перевели на тимчасову схему живлення всіх знеструмлених споживачів у Києві. Ці клієнти знову зі світлом", - повідомили у оператора.

Нагадаємо, в Україні застосовуватимуть графіки аварійного відключення світла по всіх регіонах країни на тлі ракетного обстрілу росіян 31 жовтня.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті