Об'єктами ракетно-дронової атаки на Одещині стали зерновий термінал та критична інфраструктура – ОВА

Росія атакувала вночі Одеську область десятками крилатих ракет та ударних безпілотників, основними цілями яких стали портова та критична інфраструктура. Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер у Теlegram.

За його словами, били окупанти ракетами "Онікс" з наземних комплексів, а з авіації – Х-59 та Х-22. Одночасно з ракетами випустили ударні безпілотники. 22 дрони було знищено, два з них влучили в адмінбудівлю припортового об’єкта.

"В Одеському районі є влучання в промисловий об'єкт, де постраждав цивільний співробітник та уражені два складських приміщення в різних локаціях – із тютюном і фейєрверками.", - йдеться в повідомленні.

Кіпер розповів також, що через падіння уламків збитих дронів сталося займання двох припортових терміналів, у тому числі зернового.

Також внаслідок бойової роботи із знищення ракет та дронів вибуховою хвилею в житлових комплексах Одеси пошкоджено кілька багатоквартирних будинків.

"Щонайменше шість одеситів, серед яких 9-річний хлопчик, звернулися по медичну допомогу, у зв'язку з отриманням поранень уламками скла та інших предметів", - повідомили в ОК "Південь".

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті