Про Сватівсько-Кремінський напрямок на Луганщині треба помовчати: звідти є позитивні новини – Гайдай

З фронту на Сватівсько-Кремінському напрямку в Луганській області є позитивні новини від ЗСУ, але наразі вони потребують тиші. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі марафону "Єдині новини" вранці 25 листопада.

"Треба про справи на Сватівсько-Кремінському напрямку помовчати, – сказав Гайдай. – Звідти є позитивні новини".

Він підкреслив, що росіяни готуються на зазначеному напрямку тримати оборону, для чого продовжують підсилювати оборонні споруди.

Зазначається, що в бік Сватового прямують дві сотні вантажівок з будівельними матеріалами, зокрема, так званими "зубами дракона", – тким чином росіяни планують укріплювати там оборону.

Раніше повідомлялось, що на Сватівсько-Кремінському напрямку окупанти підсилюють оборонні споруди, але ВСУ просуваються вперед.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті