Нідерланди нададуть Україні ракети для систем ППО на 15 мільйонів доларів

Нідерланди нададуть Україні системи протиракетної оборони. Про це під час зустрічі у форматі "Рамштайн" у Брюсселі заявила міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен, повідомляє "Суспільне".

Постачання ракет загальною вартістю понад 15 мільйонів євро буде здійснюватися у світлі недавніх нападів росії на Україну.

"Уряд рішуче засуджує ці напади. Ці напади тільки зміцнюють впевненість Кабінету міністрів у продовженні непохитної підтримки України та її народу. Нідерланди, як і наші партнери, не будуть залякані росією і будуть продовжувати підтримувати Україну", — наголосила Оллонгрен.

13 жовтня міністерка оборони Нідерландів візьме участь у зустрічі міністрів оборони країн НАТО де також підкреслить необхідність і терміновість військової підтримки.

Нагадаємо, 12 жовтня генсек НАТО Столтенберг заявив про нагальну потребу у посиленні протиповітряної оборони України.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті