Новий російський тренд: у Москві зек-вагнерівець жорстоко вбив свою співмешканку і відрізав їй вухо

Колишній в'язень, помилуваний Путіним за участь у війні проти України, повернувся з війни і жорстоко вбив свою співмешканку. Про це пишуть російські ЗМІ.

42-річна москвичка була жорстоко вбита колишнім "вагнерівцем". Злочинець ударив її ножем понад 15 разів і відрізав вухо. Потім він зателефонував у поліцію і зізнався, що вбив свою подругу. 

Раніше "герой СВО" був судимий за заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю зі смертельними наслідками. У жовтні 2022 року він у складі ПВК "Вагнер" вирушив у зону спеціальної військової операції, де прослужив пів року. 

Як повідомлялося раніше, російська громадськість схвалила практику жорстоких тортур підозрюваних у теракті в підмосковному "Крокусі", зокрема, факт відрізання силовиками вуха одному із затриманих.

 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті