Нова партія медиків: росіяни звезли лікарів на тимчасово окуповану територію

Окупанти звезли до шпиталів на тимчасово окупованих територіях понад 200 представників молодшого медичного персоналу из РФ Про це повідомив "Центр національного спротиву" 16 лютого.

"Російські гастролери приїхали до Луганська, Лисичанську, Донецьку та Горлівки аби надавати допомогу окупантам в чужій країні, – сказано в повідомленні. – Звертаємо увагу, що такі дії в Україні не залишаються без відповіді".

Зазначається, що за привезення медиків відповідали так звані добровольці "Волонтеры – медики" – організація, яка "…прикривається доброчесними намірами, та насправді є агентами впливу кремля, чиїм коштом й фінансується".

Раніше повідомлялось, що російським окупантам критично не вистачає лікарів для великої кількості поранених на Вугледарському та Запорізькому напрямках.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті