Нічна атака дронами на Київ: уламки збитих БПЛА впали на багатоповерхові будинки і дитячий садок

Під час нічної атаки росіян на столицю 25 листопада у двох районах Києва впали уламки безпілотників. В результаті виникла пожежа у дитячому садку. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, уламки БпЛА впали у Печерському та Солом'янському районах Києва. Екстрені служби виїхали на місце.

"У Соломʼянському районі загоряння в кількох місцях - у житловому будинку та нежитлових приміщеннях. Також у Соломʼянському районі постраждала 11-річна дитина. Гостра реакція на стрес. Медики надають допомогу на місці", - написав Кличко.

Пізніше він додав, що у житловому будинку в Соломʼянському районі, внаслідок падіння уламків БПЛА, сталося руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки. Рятувальники здійснюють роботи з деблокування двох жінок.

Також, за словами Кличка, у Дніпровському районі уламки збитого БПЛА впали на багатоповерховий будинок. Рятувальники і медики слідують на місце. Вибухами пошкоджено ще кілька будинків.

Вночі 25 листопада у Києві було оголошено повітряну тривогу. КМВА попередила про атаку дронів та попросила не ігнорувати повітряну тривогу.

Ближче до ранку мешканці деяких районів Києва почули вибухи. Місцева влада повідомила про роботу ППО. У Повітряних силах попередили про загрозу атак дронів-камікадзе на Київ із кількох напрямків.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті