"Не треба ілюзій". Медведєв після зустрічі у Рамштайні скаржиться, що "буде дуже непросто"

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв скаржиться, що після зустрічі в Рамштайні, де західні країни пообіцяли Україні важке озброєння, росії буде дуже непросто. Про це він написав у Telegram.

"Зустріч у Рамштайні та виділення важких видів озброєння Києву не залишають сумнівів у тому, що наші вороги неодмінно довго намагатимуться вимотати нас, а краще – знищити. І зброї у них достатньо. Якщо треба, почнуть виробляти нове. Тому не треба ілюзій", – написав він.

"Які з цього висновки? По-перше, буде дуже непросто. По-друге, у разі затяжного конфлікту в якийсь момент складеться новий військовий альянс із тих країн, яких дістали американці та зграя їхніх кастрованих псів. Таке завжди відбувалося в історії людства під час тривалих воєн. І тоді Штати остаточно кинуть стару Європу та залишки нещасних українців, а світ знову прийде у рівноважний стан. Якщо, звичайно, не буде надто пізно", - додав Медведєв.

Нагадаємо, що за підсумками восьмої зустрічі у форматі "Рамштайн" міністр оборони Рєзніков заявив, що не всю допомогу союзники озвучили публічно.

Статті

Світ
16.04.2024
09:07

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті