"Не відчуваю різниці між народами України і росії" - екс-капітан "Шахтаря"

Єкс-капітан ФК "Шахтар", уродженець Луцька Анатолій Тимощук, який зараз тренує російський клуб "Зеніт", прокоментував війну в Україні і заявив, що не бачить різниці між росією та Україною. Про це повідомив "Таблоїд Волині".

Тимощук дав інтерв'ю фанатському руху футбольного клубу "Зеніт", в якому він працює помічником головного тренера.

Він сказав, що не відчуває різниці між українцями та росіянами, їх менталітетом, а "Зеніт" - його дім, і поки що його там усе влаштовує.

А щодо критики у свою адресу за те, що не підтримав Україну після повномасштабного вторгення росії, відповів:

«Люди завжди будуть говорити і погане, і добре, а ті, хто говорить, який я поганий, нехай згадають, скільки матчів я зіграв за збірну України і скільки користі їй приніс. Те, що я мовчу про СВО, не говорить про те, що я підтримую її або ні. У кожного є своя позиція, моя - в тому, що не все так однозначно, тому я стараюсь про це не говорити», – сказав Тимощук.

Зазначимо, що у ЗМІ повідомлялося, що батько Тимощука вступив до лав Тероборони ЗСУ.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті