Нацполіція: Відомо вже про чотирьох загиблих після ракетного обстрілу України

Станом на 12:00 відомо про чотирьох загиблих цивільних мешканців України внаслідок ракетного обстрілу 8 січня. Про це повідомила Нацполіція України в Телеграм.  

"Сьогодні вранці ворог атакував Харківську, Дніпропетровську, Запорізьку та Хмельницьку області. Станом на 12:00 відомо про чотирьох загиблих. Пошкоджено житлові будинки, об’єкти інфраструктури, транспортні засоби. Поліцейські працюють на місцях влучань, надають допомогу людям, документують воєнні злочини росії", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що у Дніпропетровській області внаслідок ракетних ударів по містах Кривий Ріг, Новомосковськ та селу Надія Криворізького району загинула одна людина та 28 отримали поранення, в тому числі постраждало четверо дітей. Пошкоджено приватні будинки та цивільну інфраструктуру.

Російська армія також вдарила ракетами по місту Запоріжжю. Поранення отримали п’ятеро людей. Крім того, пошкоджено два багатоквартирні будинки, автомобіль та цивільну інфраструктуру.

Внаслідок російського удару по містах Харків та Зміїв одна людина загинула, п’ятеро мирних мешканців поранені, пошкоджено два приватні будинки, регіональний центр професійної освіти.

У місті Хмельницькому через російський ракетний обстріл двоє людей загинули, пошкоджено багатоквартирний будинок.

Раніше повідомлялось, що в Запоріжжі ворог поцілив виключно по цивільних об'єктах, є постраждалі, одна людина у важкому стані.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті