Нацгвардійці бригади "Буревій" показали знищення гранатометного й кулеметного розрахунків ворога та бліндажа з особовим складом

Аеророзвідники бригади Національної гвардії "Буревій" показали, як вибивали окупантів на східному напрямку протягом минулого тижня. Відповідне відео розмістив міністр МВС України Ігор Клименко у своєму Телеграм-каналі 23 жовтня. 

"Бійці підрозділу аеророзвідки "Кондор" Бригади оперативного призначення Національної гвардії "Буревій" протягом тижня ефективно відпрацювали на сході, де завдали ворогу суттєвих втрат у живій силі та знищили вогневі й технічні засоби", - сказано в повідомленні.

На відео зафіксовано знищення:

- гранатометного розрахунку АГС-17;

- кулеметного розрахунку;

- 82 мм міномету;

- бліндажа з особовим складом ворога;

- комплексу дальнього візуального спостереження "Муром-М" і станції РЕБ.

Раніше було опубліковано відео, яке демонструє, що ЦСО "А" СБУ за два тижні знищив понад 230 окупантів, човни, склади боєприпасів, спостережні комплекси "Муром" й іншу техніку.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті