НАТО надіслало Україні глушники для захисту від атак російських дронів

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс передав Україні глушники для захисту від атак російських дронів. Він наголосив, що союзники продовжують надавати Україні безпрецедентну військову підтримку. Про це генсек заявив на пресконференції у п'ятницю, 25 листопада, - пише Оbozrevatel.

За словами Столтенберга, надані глушники мають допомогти Україні відбивати атаки ворожих безпілотників.

"Союзники надають безпрецедентну військову підтримку. І я очікую, що міністри закордонних справ також погодяться посилити нелетальну підтримку. У межах нашого комплексного пакета допомоги НАТО доставлено паливо, медикаменти, зимове спорядження, а також засоби придушення безпілотних літальних апаратів", – сказав Столтенберг.

Генсек НАТО також зазначив, що "НАТО продовжить підтримувати Україну стільки, скільки потрібно".

Крім того, він додав, що на користь колективної безпеки підтримувати Україну, і пояснив, що "не може бути міцного миру, якщо переможе агресор".

Як повідомлялось, президент США Джо Байден заявив, що в американському конгресі, як і раніше, достатньо тих, хто виступає за продовження надання допомоги Україні.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті