Налякані вибухами у Криму рашисти провели передислокацію - ГУР

Після серії вибухів в анексованому Криму російські військові передислокували частину персоналу Чорноморського Флоту РФ в Новоросійськ, а також розподілили авіацію, що знаходиться в Криму, по аеродромах на території росії. Про це Крим.Реалії повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький 28 вересня.

“Були проведені заходи на чорноморському флоті, той персонал, який не залучений безпосередньо та має допоміжні функції, передислокували зі штабу ЧФ до Новоросійська. Ми не виключаємо, що окремі бойові кораблі, судна, постачання будуть переміщені з Севастополя теж до Новоросійська, щоб уникнути ударів. Що стосується переміщень, то угруповання в Криму - воно не змінилося на Кримському півострові, крім того, що відбулася передислокація авіації, розосередження її на аеродроми РФ, було посилено протиповітряну оборону за рахунок перекидання додаткових сил і засобів ППО", - заявив Вадим Скибицький.

При цьому Скибицький зазначає, що російські війська в Криму стали "ретельніше ставитися до таких понять, як терористична загроза, загроза з повітря, постійно відпрацьовують ці питання, під час проведення навчань".

За словами Скибицького, російська армія продовжує переміщати через Крим військову техніку, боєприпаси та особовий склад, використовуючи для цього Керченський міст, охорона якого "була посилена від початку війни, насамперед, за рахунок засобів протиповітряної оборони та особливого контррозвідувального режиму".

Як повідомлялось раніше, росіяни роздали щонайменше 1500 повісток кримським татарам.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті