На Запоріжжя ворог спрямував дві балістичні ракети, є "приліт" по території підприємства

Російські окупанти завдали удару двома балістичними ракетами по Запоріжжю 24 жовтня. Про це в Телеграм повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

"Близько 11:27 ворог атакував місто Запоріжжя двома ракетами (попередньо - балістичними) з південного напрямку. Одна з ракет влучила по території підприємства, наразі уточнюється місце влучання другої", - йдеться у повідомленні. 

Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлі на території підприємства. Інформації щодо постраждалих не надходило.  

Як повідомлялося, вранці Повітряні сили оголосили про загрозу застосування ворогом балістичного озброєння у Дніпропетровській та Запорізькій областях. Незабаром вибухи пролунали у Запоріжжі, їх чули у різних районах міста.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті