На півдні ЗСУ ліквідували 20 окупантів та 11 одиниць ворожої техніки

Окупанти на захопленій частині півдня України не дорахувалися 20 своїх загарбників за минулу добу. Також вони лишилися без 11 одиниць військової техніки, -  повідомляє ОК "Південь" за підсумками минулої доби, 21 серпня.

"Окупаційним військам завдано втрат у кількості 20 рашистів, 1 корпусної самохідної гармати типу «Гіацинт-С», 1 самохідної гаубиці «Мста-С», 2 пускових установок С-300, 1 радіолокаційної станції підсвітлення й наведення, а також мобільного радіолокаційного комплекса виявлення аеродинамічних і балістичних об’єктів «Небо-М», 2 буксированих мінометів 120-го калібру, 3 одиниць броньованої техніки", - йдеться у повідомленні.

Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

"В рамках виконання вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами посилено вогневий контроль і відкореговано пропускну спроможність Каховського мосту", - зазначили наші військові.

Як повідомлялося, російська армія збільшила корабельне угруповання в Чорному морі до 14 одиниць, на яких знаходяться понад 30 ракет.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті