На Таврійському напрямку за добу знешкодили понад 300 окупантів, сімох взяли у полон

Сили оборони України за добу знешкодили на Таврійському напрямку 306 російських військових, сімох загарбників узяли в полон. Про це повідомили в об'єднаному пресцентрі Сил оборони Таврійського напрямку 2 жовтня.

За даними військових, підрозділи ракетних військ та артилерії на цьому напрямку протягом доби виконали 1098 вогневих завдання. 

"Загальні втрати ворога склали 306 осіб. Сім окупантів здалися в полон. Знищено 18 одиниць військової техніки противника. Зокрема, два танки, три ББМ, три артилерійські системи та міномети, шість БпЛА, три одиниці автомобільної та одну спецтехніки", - йдеться у повідомленні. 

Також українські захисники знищили три склади боєприпасів та один важливий об’єкт ворога.

Як повідомлялося, напередодні ЗСУ на Таврійському напрямку ліквідували 248 російських окупантів та уразили 20 одиниць техніки.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті