На Таврійському напрямку Сили оборони знищили за добу понад 300 окупантів та 170 ворожих безпілотників

Бійці оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" у зоні своєї відповідальності минулої доби ліквідували понад 300 російських загарбників та знешкодили 170 ворожих безпілотників різних типів.Про це командувач ОСУВ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграм 4 лютого.

Він заявив, що на вказаній ділянці фронту захисники України стійко тримають оборону та проводять активні дії на визначених напрямках.

Загальні добові втрати російських військ на Таврійському напрямку, за даними командувача, становлять 332 особи та 24 одиниці військової техніки без урахування безпілотників.

Так, знищити вдалося ще один танк загарбників, п'ять бойових броньованих машин і стільки ж одиниць спеціальної техніки, три артилерійські системи й десять автомобілів ворога. Крім того, минулої доби знищені два склади ворожих боєприпасів і два інші важливі об’єкти армії РФ.

Російські війська в операційній зоні ОСУВ "Таврія" протягом доби провели 41 бойове зіткнення, здійснили 36 авіаційних, один ракетний і 695 артилерійських ударів.

Нагадаємо, воїни ЗСУ на Таврійському напрямку показали, як палає військова техніка РФ. 

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті