На Старобільщині Луганської області окупанти роздають повістки навіть тим, хто не має паспорту РФ

На тимчасово окупованій території  Старобільского району Луганської області російські окупанти значно знизили мобілізаційні вимоги до стану здоров’я та роздають повістки навіть тим, хто не має російського паспорту. Про це повідомив у Телеграм голова Луганської ОВА Артем Лисогор 17 вересня. 

"На Старобільщині повістки чоловікам доставляють адресно. До прикладу, у Підгорівці навіть відсутність російського паспорту не є приводом її не отримати.

Під час післявиборчої хвилі примусової мобілізації вимоги до стану здоров’я призовників значно знизили. За розрахунками окупантів, саме це дозволить збільшити чисельність армії рф", - написав Лисогор. 

Як повідомлялося раніше, мешканці віддалених сіл окупованого Старобільського району отримали повістки до "військкомату". 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті