На Полтавщині через ворожу атаку загинули дві людини, ще двох шукають під завалами – ОВА

Дві людини загинули та ще двоє дістали поранення у Полтавській області внаслідок ракетної атаки російських військ вночі 28 серпня. Про це повідомив у Telegram голова обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

"Унаслідок ворожої атаки двоє людей загинуло, двоє людей доставлені в лікарню з незначними ушкодженнями, про місцезнаходження ще двох людей наразі невідомо", - написав він.

За даними Луніна, ворожим ударом повністю зруйнований виробничий цех. Пошукові роботи та розбір завалів тривають.

Як уточнив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, загарбники завдали ракетного удару по селищу Гоголеве Миргородського району Полтавщини.

"Унаслідок вибуху виникло загоряння приміщення олійниці. Наразі відомо про загибель двох людей та 5 постраждалих. Люди працювали в нічну зміну", - поінформував Єрмак.

Як повідомлялося, під ударом окупантів цією ночі опинився промисловий обʼєкт у Полтавській області.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті