На Півдні України воїни ППО знищили 21 дрон. Під прицілом була енергетична інфраструктура

Рашисти атакували ударними дронами південні області України вночі, 11 квітня. Про це повідомляється у ТГК Сил ППО Півдня.

"Вночі ворог масовано атакував південь України черговими хвилями ударних дронів. Бойова робота тривала понад 5 годин. Під прицілом агресора знов енергетична інфраструктура", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, 21  дрон було знищено в ході бойової роботи сил протиповітряної оборони: 

7 - на Одещині, 8 на Миколаївщині, по 3 – у Херсонській та Дніпропетровській областях.

"На Одещині уламки збитих дронів спричинили займання на території енергетичного об'єкту. Пожежу оперативно ліквідовано. Люди не ушкоджені", - зазначили українські захисники.

Також в Миколаївській області уламки збитих дронів впали на відкритій території. Інформації про руйнування й постраждалих не надходило.

"На світанку ворог масовано атакував різними типами ракет. По Запорізькій області спрямував керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації.2 ракети силами протиповітряної оборони було знищено, але, на жаль, є і влучання", - йдеться у повідомленні.

В Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури. Ступень пошкодження уточнюється, інформації про постраждалих не було.

Як повідомлялося, впродовж доби окупанти завдали 421 удар по 7 населених пунктах Запорізької області. Про це вранці 11 квітня повідомив начальник ОВА Іван Федоров.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті