На окупованиій Луганщині підсилюють контроль за дітьми й молоддю: змушують шпигувати вчителів-колаборантів

Вчителів-колаборантів на окупованій Луганщині змушують більш ретельно відстежувати соцмережі дітей і молоді й звітувати рашистам про їхній зміст. Про це, розмістивши фото нових відповідних "документів", з посиланням на власне джерело повідомив журналіст Олексій Артюх у своєму Телеграм-каналі 19 жовтня. 

"Росіяни посилюють контроль над молоддю на окупованих територіях. Отримав від джерела чергові документи, які про це свідчать", - пише Артюх.

"Вчителів у школах та закладах середньої професійної освіти окупованої Луганщини змусять контролювати інформаційну активність дітей та втягувати їх у пропагандистські рухи. Також хочуть, щоб вчителі доносили на дітей, якщо ті писатимуть щось "протиправне" в Інтернеті", - цитує він своє джерело.

Раніше повідомлялось, що в окупований Первомайськ на Луганщині приїхали із російської Калуги вчити вчителів-колаборантів "патріотичному вихованню" дітей.

Раніше "ОстроВ" писав про викрадення дітей з окупованої Луганщини: злочин росіян, який практично неможливо задокументувати.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті