На окупованій Херсонщині рашисти продовжують дискредитацію ЗСУ та звозять поранених солдатів у Каланчак

Російські окупанти на окупованій Херсонщині розгорнули військовий шпиталь – до нього вже звезли близько 150 поранених рашистів. Про це 27 лютого повідомляє Генштаб.

"Противник продовжує зазнавати втрат. Тому, для надання медичної допомоги своїм військовослужбовцям, активно використовує місцеву інфраструктуру на тимчасово захоплених територіях. Так, у населеному пункті Каланчак, на базі місцевої лікарні облаштований військовий госпіталь. Туди вже привезли близько 150 поранених військовослужбовців", – повідомили українські військові.

При цьому, як зазначили у Генштабі, медичний персонал у лікарні складається виключно із росіян.

Окрім цього, росіяни також продовжують дискредитацію українських військових. І тому вони знову обстріляли житлові квартали населеного пункту Олешки. У цих мінометних обстрілах рашисти намагаються звинуватити ЗСУ.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Рєзніков заявив, що РФ втрачає по 500 солдатів щодня в боях під Бахмутом.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті