На Одещині прикордонники викрили канал нелегального продажу вогнепальної зброї та боєприпасів

Прикордонники викрили канал нелегального продажу вогнепальної зброї та боєприпасів, який організував 33-річний житель Одеської області. Про це повідомляє ДПСУ 1 березня.

Як розповіли у відомстві, чоловік спеціалізувався на незаконному збуті вогнепальної зброї, вибухівки та боєприпасів. Його було затримао під час контрольованої закупки, коли він продав валізу вщент заповнену зброєю та вибуховими пристроями.

Під час обшуків у нього було вилучено три пістолети, магазини до них, майже 250 набоїв різного калібру, гранати та запали до них, сигнальна ракета, два підривачі, корпус протипіхотної міни.

Для продажу нелегальних товарів чоловік підшукував клієнтів через особисті зв’язки за допомогою "сарафанного радіо". За його діяльність йому загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті